25 / 04 / 2024

Bağcılar kentsel dönüşüm projeleri

Bağcılar Aseda Konutları yıkıldı!

Bağcılar Demirkapı Mahallesi’ndeki 5 bloklu Aseda Konutları’nın yıkımı törenle gerçekleştirildi. Yıkılan konutların yerine 3 bloklu 270 daireli asansörlü ve otoparklı yeni konutlar inşa edilecek.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları destekleniyor!

"Bağcıların cefasını çekenler bundan sonra sefasını sürecek" diyerek Proje'nin adımım attıklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağına, "Çünkü biz kentsel dönüşümü yerinde dönüşüm olarak gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Bağcılar'da 8 bin bina, 24 bin bağımsız birim yenilenecek!

Bağcılar'da yaklaşık 8 bin bina, 24 bin de bağımsız birim yenilenecek. Başkan Lokman Çağırıcı, "Yıkımını yaptığımız binalarda yüzde 100 mutabakat sağlıyoruz" dedi.

Bağcılar'da 18 binalık kentsel dönüşüm bugün başlıyor!

Bağcılar'da 18 binalık kentsel dönüşüm bugün başlıyor. Dönüşüm kapsamında 1 kapalı otopark inşa edilecek ve alanın yüzde 65’i de yeşil alan olarak düzenlenecek.

Bağcılar'da pazar yerleri otoparka kavuşuyor!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı burada yaptığı konuşmada pazarcı esnafının çok önemli bir hizmeti yerine getirdiğini belirterek, "Kapalı pazaryerlerine servis hizmetini hayata geçirelim." diyerek bir müjde verdi...

Mimart Yapı Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesi inşa edecek!

7 blok halinde yükselecek olan Mimart Yapı Bağcılar projesinde 460 adet daire olacak...

Bağcılar'da Kentsel Dönüşüm'ün daha iyi anlaşılması için çizgi roman kitabı hazırlandı!

Bağcılar Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Projesi’nin daha iyi anlaşılması için çizgi roman tadında adlı bir kitapçık hazırladı. Kitapta, Seyfi amcanın, bu konuda yeterli bilgi sahibi olmak amacıyla izlediği yol ve yöntem detaylı olarak anlatılıyor...