20 / 04 / 2024

Ayazma Emlak Konutları telefon

Ayazma Emlak Konutları kura sonuçları!

117 ile 251 metrekare arasında değişen daire alanlarına sahip projede 412 dairenin satışları kurayla gerçekleşecek. İşte Ayazma Emlak Konutları kura sonuçları...

Emlak Konut Ayazma kura detayları!

Emlak Konut Ayazma kura detayları haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplamda 1.239 daireden meydana gelen projede 412 dairenin satışı kura ile yapılacak.

Ayazma Emlak Konutları satılık konut!

Ayazma Emlak Konutları satılık konut tipleri 2+1 ile 4+1 arasında farklılık gösteriyor. Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen projede yaklaşık 300-350 konutun satışı kura ile yapılacak.

Ayazma Emlak Konutları kura çekiliş tarihi belli oldu!

Kura başvuru süreci bugün son olan Ayazma Emlak Konutları'nda kura çekiliş tarihi belli oldu. Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen projede 396 bin TL'ye daire sahibi olmak mümkün.

Ayazma Emlak Konutları iletişim bilgileri!

Ayazma Emlak Konutları iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Kura başvuruları yarın sona erecek proje Emlak Konut GYO tarafından hayata geçiriliyor.

Ayazma Emlak Konutları kura başvuruları ne zaman sona eriyor?

Ayazma Emlak Konutları kura başvuruları ne zaman sona eriyor? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. 1.340 ada 5 ve 36 numaralı parsellerde hayata geçirilen projede toplam 1.239 daire bulunuyor.

Emlak Konut Ayazma Emlak Konutları!

Emlak Konut Ayazma Emlak Konutları İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'e bağlı İkitelli bölgesinde hayata geçiriliyor. Ayazma Emlak Konutları projesinde 300-350 dairenin satışları kura yöntemi ile yapılacak.

Ayazma Emlak Konutları telefon!

Ayazma Emlak Konutları telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. İstanbul Başakşehir-İkitelli'de inşa edilen projede dairelerin 300-350 tanesi kura yöntemi ile satışa sunuldu.

Ayazma Emlak Konutları satılık daire!

Ayazma Emlak Konutları satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan projede 300-350 daire kura yöntemi ile satışa sunuluyor. Proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Ayazma Emlak Konutları fiyatları!

Daire teslimlerinin 36 ay sonra yapılması planlanan projede kuralı satışlara 10 bin TL başvuru ücreti ile katılabilmek mümkün. Peki Ayazma Emlak Konutları fiyatları ne kadar?