19 / 04 / 2024

Ayazma Emlak Konutları

Ayazma Emlak Konutları ihalesinde 2.kez erteleme!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Ayazma Emlak Konutları İkitelli'de 1. Etap Konut ve Ticaret inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatları işi ihalesi ikinci kez ertelendi.

Ayazma Emlak Konutları Emlak Konut'un Ocak ayı satış birincisi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ocak ayı satış raporuna göre 253 konut satışı ile şampiyon Ayazma Emlak Konutları projesi oldu. Toplamda 609 konut satıldı.

Ayazma Emlak Konutları tam liste!

Toplamda 6 bin 968 kişinin kuraya başvurduğu projede asıl ve yedek listeleri açıklandı. Kura çekimi dün sabah Bahçelievler Kültür Merkezi'nde yapıldı. Ayazma Emlak Konutları tam liste...

İkitelli Ayazma Emlak Konutları fiyat!

İkitelli Ayazma Emlak Konutları fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen projede daire sayısı 1.239 olarak belirlendi.

Ayazma Emlak Konutları satılık konut!

Ayazma Emlak Konutları satılık konut tipleri 2+1 ile 4+1 arasında farklılık gösteriyor. Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen projede yaklaşık 300-350 konutun satışı kura ile yapılacak.

Ayazma Emlak Konutları'nda kura başvurusu için son gün!

Ayazma Emlak Konutları'nda kura başvurusu için son gün. Daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen proje Emlak Konut tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.

Ayazma Emlak Konutları telefon numarası!

Ayazma Emlak Konutları telefon numarası haberimizin içersinde bulunuyor. 1.239 dairenin yer aldığı Ayazma Emlak Konutları'nda kura ile satışa sunulacak daire sayısı ise 300-350 olarak belirlendi.

Ayazma Emlak Konutları detaylı fiyat!

Ayazma Emlak Konutları detaylı fiyat bilgileri haberimizin devamında bulunuyor. 334 bin 176 metrekare arsa alanı üzerinde yayılan projede daire tipleri 2+1'den başlıyor.

Ayazma Emlak Konutları kura başvuru!

Ayazma Emlak Konutları kura başvuru tarihleri haberimizin devamında yer alıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla inşa edilen projede 300-350 konutun satışı kura yöntemi ile gerçekleşecek.