24 / 04 / 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Cumhurbaşkanlığı Sarayı çevresindeki yollar isimlendirildi!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın bulunduğu bölgede yeni açılan yolların isimleri, " Cumhurbaşkanlığı Bulvarı ", "Cumhurbaşkanlığı Caddesi", " Yeni Çiftlik Caddesi " ve " Alparslan Türkeş Caddesi " oldu.

Mimarlar Odası, ODTÜ İmar Planı'na dava açtı!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kamuoyunda çok tartışılan ODTÜ yolu inşaatı planının da içerisinde bulunduğu ODTÜ Koruma Amaçlı Nâzım İmar Planı'na İdare Mahkemesi'nde iptal davası açtı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, su yönetimi ve çevre projeleri ile ödüle layık görüldü!

1. Su ve Çevre Ödülleri yarışmasında Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne "Çevreye En Çok Yatırım Yapan Belediye" ve "En İyi Atık Yönetimine Sahip Belediye" ödülü verildi. ASKİ ise "En başarılı su idaresi" ödülüne layık görüldü.

Ankara Belediyesi 2 yılda 69 köprü yaptı!

Melih Gökçek, Başkent’i modern cadde ve bulvarlarla donatarak örnek bir kent haline getirdiklerini, son 2 yılda yapımı gerçekleşen veya devam eden 69 adet köprü, alt ve üst geçitle yeni bir rekora imza attıklarını bildirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ulaşım yatırımları ile rekora imza attı!

Melih Gökçek, Başkent'i modern cadde ve bulvarlarla donatarak örnek bir kent haline getirdiklerini, son 2 yılda yapımı gerçekleşen veya devam eden 69 adet köprü, köprülü kavşak, viyadük, alt ve üst geçitle yeni bir rekora imza attıklarını bildirdi.

Ankara'da gecekondu sahipleri için yapılan konutların teslimi devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi' nin Kentsel Dönüşüm Projeleri kapsamında bulunan ancak belgesi olmadığı için hak sahibi olmayan gecekondu sahipleri için yapılan konutların teslimi devam ediyor.