28 / 03 / 2024

Altındağ aktaş 3. etap son durum

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi!

Daire seçeneklerinin 2+1 ile 3+1 arasında farklılık gösterdiği projede aylık 631,38 TL'den taksit ödemeleri yapılıyor. TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap fiyatları!

Aylık taksitlerin 631,38 TL'den başladığı projede daire tipleri 2+1, 3+1 olarak tasarlandı. Peki kura çekimi bugün yapılacak TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap fiyatları ne kadar?

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura çekilişi nerede yapılacak?

Toplamda 93 dairenin kura çekilişi ile sahiplerini bulacağı projede fiyatlar 101 bin 21 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi bugün!

Daire seçeneklerinin 2+1 ile 3+1 olarak dizayn edildiği projede 93 adet konut kura çekimi ile sahiplerini bulacak. TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi ne zaman?

Başvuruların Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri aracılığıyla kabul edileceği projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor. Peki TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi ne zaman?

Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ son başvuru günü!

Daire seçeneklerinin 74,76 metrekare 2+1, 106,31 metrekare 3+1'lerden oluştuğu Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ son başvuru günü bugün. Toplamda 93 dairenin satışa sunulacağı projede satışlar kura yöntemiyle gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap son başvuru günü!

Toplamda 93 dairenin kura çekimi ile hak sahiplerini bulacağı TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projede başvuru bedeli ise 2 bin TL.

Altındağ Aktaş Toplu Konutları hızla yükseliyor!

Ankara’da kentsel dönüşümün simgesi haline gelen Altındağ Belediyesi, çarpık yapılaşmanın önüne geçmekte kararlı... Aktaş Mahallesi’nde bir yandan yıkımlar son sürat devam ederken, bir yandan da toplu konutlar etap etap yükselmeye devam ediyor...