29 / 04 / 2024

Ahmet davutoğlu

Ahmet Davutoğlu: Konut sahibi olmayan aile kalmayacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Yapacağımız düzenlemeyle ilk evini alan konut taliplisi için yüzde 25 vesilesiyle yaptığı tasarrufun yüzde 15'ini kendisine devlet desteği olarak vereceğiz." şeklinde konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Başbakanlık Resmi Konutu'na taşındı!

Dışişleri Bakanlığı ve Başbakanlığı döneminde Kırlangıç Sokak'taki konutu kullanan Başbakan Davutoğlu'nun ikametgahını Resmi Konut'a taşıdığı öğrenildi. Davutoğlu, bu sabah, günlük programı için ilk kez Resmi Konut'tan ayrılırken görüntülendi.

AVM'lerde esnafa özel mekanlar ayrılacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ahilik Haftası için gittiği Kırşehir'den esnaf ve sanatkârlara güvence verdi. "Esnafı AVM'lere kurban etmeyeceğiz" diyen Davutoğlu, alışveriş merkezlerinin içinde esnafa yüzde 5 kota ayrılacağını söyledi.

Devletin elindeki sosyal tesislere, bina ve taşıtlara envanter çalışması talimatı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu önceki gün devlette haksızlık yaratan bir yapı olduğunu savunarak, Devletin elindeki sosyal tesisler, lojmanlar, konutlar, bina ve taşıtlarla ilgili kapsamlı bir envanter çalışması talimatı verdim” dedi.

Avrasya Tüneli dünyanın sayılı projelerinden olacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Avrasya Tüneli projesine ilişkin, "Bu derinlikte, bu basınçta, bu yoğunlukta bir geçiş, olağanüstü bir mühendislik başarısı. Dünya için de tarihi önemde bir proje" dedi.

Sertifikasız işçi kalmayacak!

Devletin zirvesi Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğinde iş kazalarını önlemek üzere toplandı. İş güvenliği için tarihi kararların alındığı zirve, Davutoğlu'nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i ziyaretiyle başladı.