26 / 04 / 2024

AFAD

Türkiye'de nüfusun üçte ikisi deprem riski altında!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının verilerine göre, Türkiye'de nüfusun üçte ikisi deprem riski altında yaşıyor. AFAD'a göre Türkiye'de deprem yaratan üç ana aktif fay zonu yer alıyor.

Site müdürleri 2015'e hazırlanıyor!

250 sitede yaklaşık 150.000 konuta hizmet vermekte olan Site Yönetim Müdürleri, 2014 yılını değerlendirme ve 2015 yılına hazırlanma amacıyla 3 gün süren yoğun bir programla Kocaeli Ness Convention Otelde bir araya geldi.

Oniki Adalar açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem oldu!

Oniki Adalar açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem oldu. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sayfasından edinilen bilgiye göre, sarsıntı, 21,8 kilometre derinlikte gerçekleşti.

İran-Irak sınırında 6,1 büyüklüğünde deprem oldu!

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İran'da, Irak sınırındaki Dezful ve Khoramabad kentleri yakınlarında deprem oldu..

İstanbul depreminde can kaybı en fazla 30 bin olacak!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nca (AFAD) hazırlanan “Türkiye Afet Müdahale Planı” tamamlanarak, fiziki koşulları ve yapılarına göre ilaveler yapılması için 81 ilin valiliklerine gönderildi.

Manisa'ya Bölge Afet Depoları'ndan birisi kuruluyor!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından 2013 yılında 15 bölgede 27 ilde yapılması planlanın Bölge Afet Depoları 'ndan birisi de Manisa 'ya kuruluyor

Kütahya Hisarcık'ta 43 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Kütahya’ nın Hisarcık ilçesinde AFAD tarafından TOKİ’ ye yaptırılan 43 deprem konutunun, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz’ ın da katıldığı törenle hak sahiplerine teslim edildiği bildirildi...