28 / 03 / 2024

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli son durum

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli için start verildi!

Büyük İstanbul Tüneli’nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesine 4 firma teklif verdi. Projeye tekliflerin ardından start verildi. İstanbul Boğazı'nın altından geçecek söz konusu tünelde, tek tüpte hem karayolu hem de demiryolu bulunacak.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesine 4 firmadan teklif geldi!

İstanbul Boğaz’ını üçüncü kez birleştirecek olan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin ihalesinde, 4 firma teknik ve mali teklif sundu.

3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi yakında yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Osmangazi Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bunun en önemli örnekleri olduğunu belirterek, "3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin de ihalesine en kısa sürede çıkacağız." dedi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesi yapıldı!

Fatih Turan ''İstanbul'un trafiğini rahatlatmak amacıyla hazırlanan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesinde 23 firmanın şartname aldığını belirterek, "İhale için 12 firma teklif verdi" dedi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi bugün yapılacak!

İstanbul'un trafiğini rahatlatmak amacıyla hazırlanan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesi bugün yapılacak.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi ertelendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nde ilk adım olarak etüt, proje ve mühendislik hizmetleri için 14 Aralık'ta yapılacağı duyurulan ihale, 23 Aralık'a ertelendi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 14 Aralık'ta!

Türkiye'nin dev projeleri seçimden sonra hız kazandı. İki yakadaki raylı sistemleri birbirine bağlayacak olan 3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin etüt ve mühendislik projeleri için 14 Aralık'ta ihale yapılacak.