04 / 05 / 2024

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'yle hangi bölgeler prim yapacak?

Yaklaşık 15 milyon insanın yaşadığı şehirdeki trafik sorununun hafifletilmesi için bir dizi büyük ulaştırma projesi halen inşa aşamasında. Bunlara sık sık yeni projeler ilave ediliyor. Bunların en yenisi ise 3 Katlı İstanbul Metro ve Karayolu Boğaz Geçişi Projesi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesi yapıldı!

Fatih Turan ''İstanbul'un trafiğini rahatlatmak amacıyla hazırlanan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesinde 23 firmanın şartname aldığını belirterek, "İhale için 12 firma teklif verdi" dedi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi bugün yapılacak!

İstanbul'un trafiğini rahatlatmak amacıyla hazırlanan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesi bugün yapılacak.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi yarın yapılacak!

İstanbul'un trafiğini rahatlatmak amacıyla hazırlanan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesi yarın yapılacak.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi ertelendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nde ilk adım olarak etüt, proje ve mühendislik hizmetleri için 14 Aralık'ta yapılacağı duyurulan ihale, 23 Aralık'a ertelendi.

İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli geçiş ücreti!

İstanbul'a yapılması planlanan üçüncü 3. tüp geçit projesinin detaylarını NTV’ye anlatan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, " Bu proje 100 yıl konuşulacak" dedi. Elvan, günde 2 milyondan fazla yolcunun seyahat edeceği tünel için alınacak ücret konusunda da bilgi verdi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi İstanbul trafiğini rahatlatacak mı?

İstanbul Boğazı'na 5 yıl içerisinde yapılacak olan 3 katlı tüp geçiş tüneli için Başbakan Davutoğlu "Yeni bir arazi kullanılmasına ihtiyaç hissedilmeden İstanbul trafiği rahatlatılacak" diye konuştu.