19 / 04 / 2024

2015 konut kampanyaları

İstanbul'da 18 bin 370 markalı konut satışta çıktı!

Gayrimenkul sektörü için yılın ilk 10 ayı çok zorlu geçti. Politik belirsizlik, artan terör olayları, seçimler, yükselen kredi faizleri ve döviz kurunda görülen rekor seviyeler hem yatırımcıları hem de konut üreticileri ürküttü. Satışlar hız keserken, müteahhitler frene bastı.

Yılın ilk 4 ayında 416 binden fazla ev satıldı!

Konut alıcısının talebi sürüyor, yılın ilk 4 ayında 416 binden fazla ev sahibini buldu. Geçen yıl 1 milyon 165 konut satan gayrimenkul şirketleri bu yıl 1 milyon 300'den fazla satış bekliyor.

Gayrimenkulde 2015 bahar kampanyaları!

İnşaat firmaları, yıl içinde en fazla satışı gerçekleştirdikleri bahar dönemine, kampanyalarla ve yeni fırsatlarla hızlı bir giriş yaptı.Kampanyalarda indirim ve faiz desteklerinin yanı sıra kira desteği, finansman avantajları mevcut...

Konut kampanyaları 2015'te ev satışlarını canlandıracak!

Bu yıl seçim durgunluğu gibi süreçlerle yaşanan satış sıkıntısının bu yıl da tekrar etmemesi için hem konut desteği hem de firmaların Kampanyaları yıl boyunca daha etkili olacak. Gayrimenkul sektörü temsilcileri 2015 yılında 500 bini yeni konut olmak üzere en az 1 milyonun üzerinde satış bekliyor. Kamu desteği ile yabancılara yapılacak gayrimenkul satışında da önemli artış öngörülüyor.