10 / 05 / 2024

Yüzde 65’i satılan projede hemen teslim konutlar!

Yüzde 65’i satılan projede hemen teslim konutlar!

Adalife projesinin yüzde 65'i satıldı. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 475 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Projedeki tüm dairelerin tipleri 3+1 olarak tasarlandı.


Adalife Maltepe projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor. Yüzde 65'inin satıldığı proje Çolakoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 7 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


116 tane dairenin yer aldığı Adalife Maltepe projesinde mevcut olan dairelerin tipleri 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki dairelerin alanları 135 - 145 metrekare arasında değişiyor.


5 blok olarak yükselen Adalife Maltepe projesinde daire fiyatları 475 bin TL'den başlıyor. Projede 5.kattan sonra yer alan dairelerde deniz ve ada manzarası bulunuyor.


Adalife Maltepe projesinde daireler merkezi sistem ısıtma,full ankastre, jakuzi tasarlanıyor. Projede kamelyalar,oyun odası, oyun parkı, fitness center, bilardo, masa tenisi, kapalı otopark, profesyonel güvenlik, apartman görevlisi, kapalı devre kamera sistemi bulunuyor. 


Yüzde 65’i satılan projede hemen teslim konutlar!


Adalife Maltepe iletişim

Tel: 0216 365 91 91 

Web Adresi : www.adalifemaltepe.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com