29 / 04 / 2024

Yakacık Royal Towers satılık!

 Yakacık Royal Towers satılık!

Yakacık Royal Towers satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 300 bin liradan başlıyor. Kartal Yakacık Royal Towers projesinde teslimler 4 ay sonra gerçekleşecek...


İstanbul Kartal'da konumlandırılan Yakacık Royal Towers projesi Çiftçi İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Yakacık Royal Towers satılık daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.


2 blok halinde yükselen Yakacık Royal Towers projesinde daireler 3 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Blokların 11 katlı olarak inşa edildiği Yakacık Royal Towers Evlerinde 54 adet daire bulunuyor.


Yakacık Royal Towers satılık:


Yakacık Royal Towers satılık daire fiyatları 300 bin liradan başlayarak yükseliyor. Yakacık Royal Towers satış ofisi ile 0216 377 19 43 no'lu telefondan iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


Kartal Yakacık Royal Towers Evlerinde dairelerin büyüklükleri 125 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiyor. Yakacık Royal Towers ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 


Yakacık Royal Towers ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 4 ay sonra cevabı veriliyor. Kartal Yakacık Royal Towers projesinde açık-kapalı otopark, çocuk oyun alanları, sauna, yüzme havuzu ve hamam tipinde daireler bulunuyor. 


Royal Towers Yakacık iletişim:

Tel : 0216 377 19 43

Web: www.cifciinsaat.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com