29 / 09 / 2024

Yakacık Bağ Bahçe Evleri ne zaman teslim?

Yakacık Bağ Bahçe Evleri ne zaman teslim?

26 dönüm alan üzerinde yayılan proje Kavanlar İnşaat tarafından yükseliyor. İstanbul Yakacık'ta hayata geçirilen projede inşaat çalışmaları başladı peki Yakacık Bağ Bahçe Evleri ne zaman teslim edilecek?


92 konuttan oluşan projede ortak yaşam alanları arasında tenis kortu, yürüyüş yolları, çok amaçlı sosyal tesis, çocuk oyun alanları, havuz kompleksinden meydana geliyor. Yakacık Bağ Bahçe Evleri ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. 



İstanbul Yakacık'ta yükselen proje 10 blok halinde yükseliyor. 26 dönüm alan üzerinde yayılan Yakacık Bağ Bahçe Evleri'nde daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.


İnşaat çalışmaları başlayan Yakacık Bağ Bahçe Evleri ne zaman teslim? sorusuna cevap olarak 2016 yılı cevabını verebiliriz. Proje lokasyon olarak; Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika, Kartal, Pendik iskelelerine ve Marina'ya 12 dakika, Hastaneye 10 dakika, TEM ve E5 Karayolu'na 3 dakika, Kartal adliyesine 10 dakika, Metro ve raylı sisteme 5 dakika mesafede bulunuyor.   


Yakacık Bağ Bahçe Evleri nerede?

Adres: Çarşı Mahallesi Vatansever Caddesi Havuz Sokak No: 7 Yakacık / Kartal / İstanbul


Yakacık Bağ Bahçe Evleri iletişim

Tel: 0 (262) 324 04 34

Web: http://www.bagbahceyakacik.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com