14 / 05 / 2024

West Wall Marina Villaları ödemeleri!

 West Wall Marina Villaları ödemeleri!

West Wall Marina Villaları ödemeleri? West Wall Marina Villaları adres? West Wall Marina Villaları telefon numarası? West Wall Marina Villaları fiyat listesi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...


West Wall Marina Villaları ödemeleri bilgisinden önce projeden bahsedelim. Durak Plus Gayrimenkul imzası taşıyan West Wall Marina Villaları projesinde satışlar devam ediyor.


64 adet villadan meydana gelen West Wall Marina Villaları projesinde konutlar 7 farklı tipte tasarlandı. West Wall Marina Villaları'nda dairelerin alanları 3353 metrekare ile 815 metrekare arasında değişiyor.


West Wall Marina Villaları ödemeleri:


West Wall Marina Villaları ödemeleri kapsamında toplam tutarın yüzde 25'i peşinat olarak verildikten sonra kalan bedel 24 aya kadar vade farksız taksitlendirilebiliyor. Projede Beylikdüzü'nde konumlandırılıyor. 


West Wall Marina Villaları fiyat listesine göre konutlar metrekare bazlı olarak 1.800 dolar ile 2.100 dolar arasında değişiyor. Proje E-5 bağlantısına 3 kilometre ve Levent'e 32 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor.


West Wall Marina Villaları nerede?

Beylikdüzü West Wall Marina Villaları adres: Yakuplu Marmara Mahallesi Ulusum Caddesi No:28 West Wall Marine Villaları Beylikdüzü / İstanbul 


West Wall Marina Villaları iletişim:

Tel:  0 212 850 2 555 

Web: http://www.west-wall.com/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com