28 / 04 / 2024

West Wall Marina Beylikdüzü Evleri!

 West Wall Marina Beylikdüzü Evleri!

Banka kredisi kullanılabilen West Wall Marina Beylikdüzü Evleri projesinde tapular ve villalar hemen teslim ediliyor....


Tapuların ve villaların hemen teslim edildiği West Wall Marina projesi İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde konumlandırılıyor. West Wall Marina Beylikdüzü Evleri Durak Plus Gayrimenkul imzası taşıyor.


64 adet villadan meydana gelen West Wall Marina projesinde satışlar " İstanbul'u denizden keşfedin" sloganıyla devam ediyor. West Wall Marina Evleri'nde 3+2'den 7+2'e kadar konut tipleri bulunuyor.


West Wall Marina fiyat listesi kapsamında metrekaresi 1.800 dolar ile 2 bin 100 dolar arasında farklılık gösteriyor. West Wall Marina Beylikdüzü Evleri satış ofisi ile 0212 850 2 555 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.


West Wall Marina Beylikdüzü projesi konum olarak İDO İskelelerine 7 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 17 kilometre ve Taksim'e 30 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor.


West Wall Marina Beylikdüzü Evleri'nde sauna, kapalı otopark, buhar odası, yürüyüş yolları, fitness center, dinlenme alanları, spor alanları ve yeşil alanlar yer alıyor. Projede ödemeler 24 ay 0 faiz ile yapılabiliyor. 


Beylikdüzü West Wall Marina Villaları nerede?

West Wall Marina adres: Yakuplu Marmara Mahallesi Ulusum Caddesi No:28 West Wall Marine Villaları Beylikdüzü / İstanbul  


West Wall Marina Villaları iletişim:

Telefon: 0 212 850 2 555

Web adresi: http://www.west-wall.com/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı