14 / 05 / 2024

West Wall Marina Villaları ödeme planı!

West Wall Marina Villaları ödeme planı!

West Wall Marina Villaları ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Tapu tesliminin hemen yapıldığı projede metrekare birim fiyatı 1.900 dolardan başlıyor.


West Wall Marina Villaları ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim. Durak Plus Gayrimenkul imzası ile yükselen proje Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. 


7 farklı tipte villanın yer aldığı West Wall Marina projesinde 64 tane villa bulunuyor. Projenin hemen yakınında bulunan West İstanbul Marina, karada 300, denizde 600 tekneye her türlü teknik hizmeti veriyor. 


Tamamı 5 oda 2 salon olarak tasarlanan West Wall Marina projesidne metrekare birim fiyatı 1.900 dolar ile 2 bin 300 dolar arasında değişiyor. Projede tapu teslimi hemen yapılıyor. 


62 bin metrekare alan üzerinde yükselen West Wall Marina projesinde sauna, fitness center, buhar odası ve yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


West Wall Marina Villaları ödeme planı

West Wall Marina Villaları ödeme planı kapsamında 24 ay vade farksız taksit yapılıyor. Projede 120 aya kadar banka kredisi ile vade yapılıyor. Projedeki villaların alanları 353 metrekare ile 815 metrekare arasında değişiyor. 


West Wall Marina Villaları nerede?

Adres: Yakuplu Marmara Mahallesi Ulusum Caddesi No:28 West Wall Marine Villaları Beylikdüzü / İstanbul 


West Wall Marina Villaları iletişim

Tel: 90 212 850 2 555 

Web: http://www.west-wall.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com