15 / 05 / 2024

West Wall Marina Villaları nerede?

West Wall Marina Villaları nerede?

West Wall Marina Villaları nerede sorusunun yanıtı kroki ve adres bilgileriyle haberimizde bulunuyor. Projedeki konutların metrekare birim fiyatı 1.900 dolardan başlıyor.


"West Wall Marina Villaları nerede?" sorusundan önce projeden bahsedelim. 64 villadan oluşan proje Durak Plus Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor.


Tapu teslimlerinin hemen yapıldığı West Wall Marina Villaları'nda metrekare birim fiyatı 1.900 dolar ile 2 bin 300 dolar arasında deüişiklik gösteriyor. 


Konut alanlarının 353 metrekare ile 815 metrekare arasında değiştiği West Wall Marina Villaları'nda 24 ay vade farksız taksit yapılıyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.



West Wall Marina Villaları nerede?

West Wall Marina Villaları konum olarak Atatürk Havalimanı'na 17 kilometre, IDO İskeleleri'ne 7 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, Levent'e 32 kilometre, E-5 bağlantısına 3 kilometre mesafede hayata geçiriliyor. 



Sauna, fitness center, buhar odası ve yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarının yer aldığı West Wall Marina Villaları, Beylikdüzü'nde 62 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


West Wall Marina Villaları nerede?

Adres: Yakuplu Marmara Mahallesi Ulusum Caddesi No:28 West Wall Marine Villaları Beylikdüzü / İstanbul 


West Wall Marina Villaları nerede? Kroki;


West Wall Marina Villaları nerede?


West Wall Marina Villaları iletişim

Tel: 90 212 850 2 555 

Web: http://www.west-wall.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı