29 / 04 / 2024

West Wall Marina Evleri'nde size özel yat marinası!

West Wall Marina Evleri'nde size özel yat marinası!

Toplam 7 farklı tipte 64 villadan oluşan West Wall Marina Büyükçekmece-Yakuplu'da yükseliyor. Teslimlerinin hemen gerçekleştiği West Wall Marina Evleri'nde size özel yat marinası...


İstanbul Beylikdüzü-Yakuplu'da hayata geçirilen West Wall Marina projesi, 62 bin metrekare arsa alanı üzerinde Batı Duvarı İnşaat tarafından inşa ediliyor. 


7 farklı tipte 64 villadan oluşan West Wall Marina projesinde yer alan villaların boyutları 353 metrekare ile 815 metrekare arasında değişiyor. bu villaların bahçe kullanımı 500 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişiyor. 


Villa teslimlerinin hemen gerçekleştiği West Walla Marina projesinde konutlar 5 oda 2 salon şeklinde tasarlandı. Projedeki villaların isimleri Sirius, Mira, Karavela, Armador, Tramola, Kalipso ve Alesta olarak verildi. 



West Wall Marina Evleri'nde size özel yat marinası

Est Wall Marina projesi kendine özel yat marinasıyla dikkat çekiyor. Proje 160 bin metrekare karada, 162 bin metrekaresi ise deniz alanında hizmet verecek. 



West Wall Marina Evleri konum olarak Levent'e 32 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, İDO iskelelerine 7 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 17 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 


West Wall Marina Beylikdüzü projesinde yüzme havuzu, çocuk parkları, spor alanları, yat kulübü, yelken okulu, VIP karayolu ya da deniz yolu servisi gibi hizmetler sunuluyor. 


West Wall iletişim 

Telefon: 0212 850 2 555

Web: http://www.west-wall.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı