02 / 05 / 2024

Townofis fiyat listesi!

Townofis fiyat listesi!

Townofis fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ofislerin ve dükkanların yer aldığı proje Keleşoğlu İnşaat tarafından Basın Ekspres Yolu'nda yükseliyor.


Townofis fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim. Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükseliyor. Proje 13 katlı tek blok olarak tasarlandı.


İnşaat çalışmalarının başladığı Townofis projesinde teslimler 2015 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.  Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10, firma bünyesindeki ödemelerde ise yüzde 5 lansman indirimi yapılıyor. 


74 tane ofis ve 10 tane dükkanın yer aldığı Townofis'te 20 ve 85 kişilik konferans ve toplantı salonları, 137 kapalı ve 25 açık araç kapasiteli otopark bulunuyor. 


Atatürk Havalimanı'na 3 dakika yakında inşa edilen Townofis Basın Ekspres projesinde sekreterlik ve baskı servisi, cafe, restoranlar, resepsiyon hizmeti veriliyor.


Townofis fiyat listesi kapsamında metrekare birim fiyatı 4 bin 200 TL'den başlıyor.Projedeki ofislerin alanları 100 metrekareden başlıyor. 

Town Ofis güncel bilgileri için tıklayın

Townofis iletişim

Telefon: (212) 663 25 75

Web: http://townofis.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı