01 / 05 / 2024

Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Toskana Orizzonte villa fiyatları 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede ilk etap teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılacak...


Toskana Orizzonte villa fiyatları villaların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede 187 adet villa yer alıyor.


450 bin metrekarelik inşaat alanı bulunan Toskana Orizzonte, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor.


Banka kredili ödemelere uygun olan Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları, Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor.


Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirilen projede, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


16 adet mağazanon da yer verildiği Toskana Orizzonte Villaları, 3 ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor. 


Toskana Orizzonte villa fiyatları kapsamında villalar 625 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki ilk etap teslimleri bu yıl Eylül'de, 2. etap teslimleri ise Haziran 2016 tarihinde yapılacak.


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı