19 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte teslim tarihi!

Toskana Orizzonte teslim tarihi!

Toskana Orizzonte teslim tarihi bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje lokasyon olarak Tüyap metrobüs durağına yakın mesafede yükseliyor...


450 bin metrekare inşaat alanı bulunan Toskana Orizzonte, 3 ve 7 odalı villalardan oluşuyor. Toskana Orizzonte teslim tarihi ne zaman?


Sosyal olanakları arasında projede yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, açık tenis gibi alanlar yer alıyor.


Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafındna hayata geçirilen Toskana Orizzonte ulaşım olarak, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometrelik mesafede yer alıyor.


Toplam 187 adet villa ve 16 adet mağazadan oluşan proje banka kedisi ile ödemelere uygun olarak Büyükçekmece Göl Vadisi'nde inşa ediliyor. 


Toskana Orizzonte teslim tarihi


Toskana Orizzonte teslim tarihi

Projede birinci etap teslimlerinin bu yılın Eylül ayında, ikinci etap teslimlerinin ise 2016 yılının Haziran ayında yapılması hedefleniyor.


Toskana Orizzonte satış ofisi iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı