19 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte satılık!

Toskana Orizzonte satılık!

1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılan projede toplamda 187 adet villa bulunuyor. Toskana Orizzonte satılık daire fiyatları konum ve cepheye göre farklılık gösteriyor.


450 bin metrekare inşaat alanına sahip projede 16 mağaza yer alıyor. Toskana Orizzonte satılık ev tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildi.


İlk etap teslimlerinin bu yılın Eylül ayında gerçekleşmesi öngörülen Toskana Orizzonte projesinde 5.400 metrakere kapalı ve 10.500 metrekare açık alandan meydana gelen Dolce Vita Yaşam ve Sağlık Kulübü bulunuyor. 


Konum olarak TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje Büyükçekmece Göl Vadisi'nde inşa ediliyor. İkinci etap teslimlerinin 2016 yılının Haziran ayında yapılması planlanan projede fiyatlar metrekare bazında hesaplanıyor.


Toskana Orizzonte satılık daire fiyatları:

Villa fiyatlarının metrekare birim bazında 2 bin 500 dolardan başlangıç gösterdiği Toskana Orizzonte projesinde toplamda 187 villa mevcut. 


Projenin sosyal donatıları arasında projede; kids gym, SPA ve güzellik merkezi, squash ve padel kortları, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurları, yüzme havuzu, Sağlık Kulübü ve açık tenis yer alıyor. 


Toskana Orizzonte projesi 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yükseliyor. Proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre ve Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta konumlandırılıyor.


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı