29 / 03 / 2024

Toskana Orizzonte ödeme koşulları!

Toskana Orizzonte ödeme koşulları!

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığında hayata geçirilen projenin inşaat alanı 450 bin metrekare olarak belirlendi. Peki Toskana Orizzonte ödeme koşulları nasıl?


Toskana Orizzonte ödeme koşulları hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. Toskana Orizzonte projesinde villa tipleri 3 oda 7 oda arasında değişiklik gösteriyor.


450 bin metrekare inşaat alanına sahip Toskana Orizzonte projesinde fiyatlar 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


Toplamda 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılan projenin ilk etabında teslimlerin bu yıl Eylül'de, ikinci etabında ise Haziran 2016 yılında yapılması öngörülüyor. 


Toskana Orizzonte projesinde daire fiyatları 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. İşte Toskana Orizzonte ödeme koşulları...


Toskana Orizzonte ödeme koşulları!

Toskana Orizzonte ödeme koşulları kapsamında lansmana özel fırsatlar bulunuyor. Ayrıca projede banka kredisine uygun ödeme sağlanıyor.


Ortak alanlarının quash ve padel kortları, açık tenis, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yürüyüş ve jogging parkurlar, kids gym, basketbol ve voleybol sahalarından meydana geldiği proje Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı imzası taşıyor.


Toskana Orizzonte Konutları konum olarak; Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta ve 

Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede konumlandırılıyor. 

  

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com







Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı