28 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte ne zaman teslim?

Toskana Orizzonte ne zaman teslim?

Fiyatların metrekare bazında hesaplandığı projede ev tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor. Peki Toskana Orizzonte ne zaman teslim edilecek?


Toskana Orizzonte ne zaman teslim? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. Toplamda 187 adet villadan meydana gelen proje 450 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Satılık ev tiplerinin 3 oda ile 7 odalı olarak dizayn edildiği Toskana Orizzonte projesi 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirilen projede çeşitli sosyal olanaklar şöyle: yüzme havuzu, Sağlık Kulübü, açık tenis, squash ve padel kortları, SPA ve güzellik merkezi, yürüyüş ve jogging parkurları, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları yer alıyor. 


Toskana Orizzonte ne zaman teslim?

16 mağazası bulunan Toskana Orizzonte projesinde ilk etap teslim tarihi bu yılın Eylül ayı, ikinci etap teslim tarihi ise 2016 yılının Haziran ayı olarak belirlendi. 


Lokasyon olarak Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta yer alan projede fiyatlar metrekare bazında 2 bin 500 dolardan başlıyor.


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı