01 / 05 / 2024

Toskana Orizzonte iletişim bilgileri!

Toskana Orizzonte iletişim bilgileri!

Toskana Orizzonte iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede toplam 187 adet villa ve 16 adet mağaza bulunuyor...


Toskana Orizzonte iletişim bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Proje Büyükçekmece'de Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından konumlandırılıyor.


Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı bulunan Toskana Orizzonte, banka kredisine uygun. Projede 187 adet villa ve 16 adet mağaza yer alıyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte ortak alanlarında, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, sağlık kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Toskana Orizzonte ulaşım olarak TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirilen projede villa tipleri 3 ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor.  Projedeki ilk etap bu yıl Eylül'de, 2. etap ise Haziran 2016 yılında teslim edilecek.


Toskana Orizzonte iletişim bilgileri 

Telefon: (0212) 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı