29 / 03 / 2024

Toskana Orizzonte fiyat tablosu!

Toskana Orizzonte fiyat tablosu!

Toskana Orizzonte fiyat tablosu bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje geniş sosyal olanakları ile Büyükçekmece'de yepyeni bir yaşam alanı sunuyor...


Toskana Orizzonte fiyat tablosu bilgilerine geçmeden önce projenin özelliklerine kısaca değinelim. 


Avrupa Yakası Büyükçekmece'de hayata geçirilen Toskana Orizzonte Projesi, Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortak imzası ile yükseliyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte inşaat alanı 450 bin metrekare, arsa alanı ise 1 milyon 68 bin metrekare olarak belirlendi.


İlk etapta teslimlerin bu yılın Eylül ayında, ikinci etapta ise 2016'nın Haziran ayında yapılması planlanan projede villalar 3 ve 7 odalı olarak tasarlandı.


Toskana Orizzonte ulaşım olarak, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre ve Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede yer alıyor. 


Projede, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, Sağlık Kulübü, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yürüyüş alanları, SPA ve güzellik merkezi, açık tenis, squash ve padel kortları bulunuyor. 


Toskana Orizzonte fiyat tablosu


Toskana Orizzonte fiyat tablosu  650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje Büyükçekmece Gölbaşı bölgesinde yer alıyor.


Toskana Orizzonte iletişim bilgileri

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı