01 / 05 / 2024

Toskana Orizzonte evleri fiyat!

Toskana Orizzonte evleri fiyat!

Toskana Orizzonte evleri fiyat bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçirildi.


Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı imzası ile Büükçekmece'de hayata geçirilen Toskana Orizzonte, zengin sosyal olanaklara sahip. Toskana Orizzonte evleri fiyat bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Banka kredisi kullanılabilen Toskana Orizzonte toplam 450 bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Göl Vadisi'nde inşa ediliyor. 


Toskana Orizzonte ortak alanları arasında, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Lokasyon bilgileri kapsamında Arıkan  Toskana Orizzonte  projesi TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Toskana Orizzonte Evleri toplam 187 adet villa ve 16 adet mağazadan meydana gelen projede villa tipleri 3 ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildi. 


Toskana Orizzonte evleri fiyat


Toskana Orizzonte evleri fiyat bilgileri kapsamında villalar 625 bin dolardan başlıyor. Projedeki ilk etap bu yıl Eylül'de, 2. etabın ise Haziran 2016 yılında yapılması planlanıyor.


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı