19 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı fiyatları!

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı fiyatları!

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı fiyatları ile ilgili bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede zengin sosyal olanaklar bulunuyor...


450 bin metrekare inşaat alanı bulunan Toskana Orizzonte, 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanına sahip. Toskana Orizzonte Arıkan Yapı fiyatları ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.


Projede kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, Sağlık Kulübü, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yürüyüş alanları, SPA ve güzellik merkezi, açık tenis, squash ve padel kortları gibi alanlar yer alıyor. 


Toskana Orizzonte Projesi Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığı ile hayata geçirildi. Projede villa tipleri 3 ve 7 odalı olarak değişerek dizayn edildi.


Toskana Orizzonte Arıkan Yapı fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede ilk etap teslimleri bu yılın Eylül ayında, ikinci etapta ise 2016'nın Haziran ayında yapılması planlanıyor.


Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de inşa edilen Toskana Orizzonte ulaşım olarak, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre ve Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede yer alıyor. 


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı