18 / 05 / 2024

Topkapı Inİstanbul Gala fiyat tablosu!

Topkapı Inİstanbul Gala fiyat tablosu!

Topkapı Inİstanbul Gala fiyat tablosu bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede daire büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor...


Topkapı Inİstanbul Gala fiyat tablosu bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerine değinelim. Proje NEF ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükseliyor.


Projede; kapalı otopark, mescit, güvenlik, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, yüzme havuzu ve kreş bulunuyor.


Topkapı Inİstanbul Gala Evleri daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede toplam 788 adet ticari ünite bulunuyor. 


Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alan Topkapı Inİstanbul Gala Evleri 2017 yılı Aralık ayında sahiplerine teslim edilecek.  


Inİstanbul Gala lokasyon olarak, E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Topkapı Inİstanbul Gala fiyat tablosu


Topkapı Inİstanbul Gala fiyat tablosu minimum 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daire büyüklükleri 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor.


Inİstanbul Gala Residence satış ofisi iletişim

Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com