16 / 05 / 2024

Topkapı Inistanbul Gala fiyat bilgileri!

Topkapı Inistanbul Gala fiyat bilgileri!

Topkapı Inistanbul Gala fiyat bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje İş GYO ve Nef tarafından hayata geçirildi...


Proje Topkapı'da eski Şişecam Fabrikası arsası üzerine konumlandırılıyor. Topkapı Inistanbul Gala fiyat bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Projedeki ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 1 peşinatta, kalan bedelin yüzde 25'i teslimde, yüzde 75'i banka kredisiyle ödeniyor. 


İş GYO ve Nef ortaklığı ile hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik bedel için 30 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. 


Projede daire büyüklükleri 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. Inİstanbul Gala Davutpaşa'da 788 adet ünite bulunuyor. 


Nef Inİstanbul Gala konum olarak metroya 400 metre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.


Davutpaşa Inİstanbul Gala ortak alanlarında; kreş, sinema, güvenlik, oyun alanları, basketbol sahası, kapalı otopark, mescit, asansör, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar mevcut.


Topkapı Inistanbul Gala fiyat bilgileri


Inİstanbul Gala Evleri fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında yapılması öngörülen proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor. 


Inİstanbul Gala Davutpaşa iletişim

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome