07 / 05 / 2024

Teknik Yapı Metropark'ta son homeofis rezidans blok satışa çıktı!

 Teknik Yapı Metropark'ta son homeofis rezidans blok satışa çıktı!

Teknik Yapı Metropark'ta son homeofis rezidans blok satışa çıktı. Kasım 2015'te teslim edilecek olan Halkalı Metropark projesinin homeofis rezidans bloğunda fiyatlar 168 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


İstanbul Küçükçekmece'nin Halkalı bölgesinde konumlandırılan Metropark projesi Teknik Yapı imzası taşıyor. Teknik Yapı Metropark'ta son homeofis rezidans blok satışa çıktı. 


Halkalı Metropark projesi toplamda 1 adet homeofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesi halinde yükseliyor. Metropark homeofis rezidans bloğunda fiyatlar 168 bin TL'den başlıyor.


213 bin 800 metrekare alana sahip olan Metropark Halkalı projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daire seçenekleri yer alıyor. Projede teslimler Kasım 2015'te gerçekleşecek. 


Halkalı Metropark Evleri'nde dinlenme alanları, sauna, buhar odası, yürüyüş yolları, kapalı otopark, koşu parkuru, fitness center, spor anları, yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları yer alıyor.


Metropark ödeme planı bilgisine göre 3 farklı seçenek sunuluyor. Birinci seçenek yüzde 60 peşinat, kalan bedel 60 aya kadar vade farksız taksitlendiriliyor. İkinci seçenek yüzde 50 peşinat kalanı 48 aya kadar 0 faiz ile taksitlendiriliyor. Son seçenek ise yüzde 50 peşin kalanı firma bünyesinde 18 aya kadar vadelendirilebiliyor. 


Halkalı Metropark iletişim:

Telefon: 0212 495 75 25

Web Adresi: www.teknikyapimetropark.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com