25 / 04 / 2024

Nidapark İstinye Tahincioğlu kampanyalı ödeme planı!

 Nidapark İstinye Tahincioğlu kampanyalı ödeme planı!

Üç olarak dizayn edilen projenin Nidapark İstinye Evleri'nde fiyatlar 3 milyon TL'den başlıyor, 28 milyona kadar çıkıyor..


 

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye   projesi İstanbul Sarıyer'e bağlı İstinye'de yükseliyor. Projede teslimler 36 ay sonra yapılacak. 


Üç olarak dizayn edilen projenin Nidapark İstinye  Evleri'nde büyüklükleri 90 metrekare ile 663 metrekare arasında değişen 2+1'lerden 5+2'lere kadar daire seçeneği yer alıyor. 


Tahincioğlu Nidapark İstinye projesinde fiyatlar 3 milyon TL'den başlıyor, 28 milyona kadar çıkıyor. Projenin Nidapark İstinye Panaroma etabı 24 blokta 202 bağımsız birimden,  Nidapark İstinye  Koru etabı 12 blokta 134 bağımsız birimden, Nidapark İstinye Vadi etabı 19 blokta 202 bağımsız birimden meydana geliyor. 

 

Sarıyer Nidapark İstinye projesinde müzik bale okulu, aktivite odası, ücretsiz eğitmen eşliğinde fitness, kafe, çocuk oyun alanları, özel studio odaları, açık/kapalı havuz, market, kuaför, TV odaları, sinema salonu, özel yemek salonları gibi imkanlar da mevcut. 


Nidapark İstinye Tahincioğlu kampanyalı ödeme planı!

"Lükste Sınır Tanımayan Proje" sloganıyla basına tanıtılan   Nidapark İstinye projesi ödeme şekline göre yüzde 25 peşinat verilmesi halinde kalan kısmına 84 ay 0 faiz uygulanıyor. 


 


Adres: Reşitpaşa Mahallesi Katar Caddesi ( İstinye Bayırı ) No: 4-A Sarıyer İstanbul  


Tel:444 48 46    

Web: http://www.nidaparkistinye.com/tr/

Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Konuttimes.com