27 / 04 / 2024

Sofa Loca Etimesgut iletişim!

Sofa Loca Etimesgut iletişim!

Sofa Loca Etimesgut iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen projede dairelerin alanları 182 metrekare ile 286 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Sofa Loca'da daire seçenekleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Sofa Loca Etimesgut iletişim telefon numarası: 444 65 17 olarak belirlendi. 


Baş Yapı ve Solar Yapı imzası ve Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Sofa Loca projesinde dairelerin büyüklükleri 182 metrekare ile 286 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Ödeme planı kapsamında projede kişiye özel taksit veya ara ödemeli ödeme seçenekleri bulunuyor.  Projede dairelerin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Yüzde 1'den başlayan peşinat ile ödeme yapılan ve Ankara Etimesgut'ta hayata geçirilen Sofa Loca projesi 126 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


Sofa Loca projesinde sosyal donatılar arasında; havuz başı kafeterya, hamam, kapalı yüzme havuzu, her daireye kapalı otopark, fitness, squash salonu, 7/24 güvenlik ve spor salonları yer alıyor. 


Sofa Loca nerede?

Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) Konutkent Sapağı No:386 Ankara


Sofa Loca Etimesgut iletişim

Telefon: 444 65 17

Web: www.sofaloca.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com