28 / 04 / 2024

Sofa Loca Ankara ne zaman teslim?

Sofa Loca Ankara ne zaman teslim?

Sofa Loca Ankara ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Ankara Etimesgut'ta inşa edilen projede dairelerin alanları 182 metrekareden başlangıç gösteriyor.


Baş Yapı ve Solar Yapı tarafından hayata geçirilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa eidliyor. Sofa Loca Ankara ne zaman teslim? sorusunun cevabını vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. 


126 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede daire tipleri  3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Ankara Etimesgut'ta yükselen projede yüzde 1'den başlayan peşinatlarla ödeme yapılıyor. 


Sofa Loca projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 182 metrekareden başlayarak 286 metrekareye kadar ulaşıyor. Peki Sofa Loca Ankara ne zaman teslim?


Kişiye özel taksitli şekilde veya ara ödemeli olarak gerçekleştirilen ödemelerin yapıldığı projede dairelerin 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor.


Sof Loca'da ortak yaşam yerleri; hamam, kapalı yüzme havuzu, her daireye kapalı otopark, havuz başı kafeterya, spor salonları, fitness, squash salonu, havuz başı kafeterya ve 7/24 güvenlik yer alıyor. 


Sofa Loca nerede?

Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) Konutkent Sapağı No:386 Ankara


Sofa Loca Etimesgut iletişim

Telefon: 444 65 17

Web: www.sofaloca.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com