24 / 04 / 2024

Smart City Evleri!

Smart City Evleri!

Smart City Evleri 2 blok halinde Si Yapı ve Şua İnşaat ortak girişimi ile Anadolu Yakası Pendik'de yükseliyor. Projede teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor...


Smart City Evleri Anadolu Yakası Pendik'te yükseliyor. 5 bin 300 metrekarelik alan üzerine Si Yapı ve Şua İnşaat imzası ile konumlandırılacak olan proje A ve B olarak 2 bloktan oluşuyor. Projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması hedefleniyor.


Daire fiyatları, kat yüksekliği manzaraları ve şerefiyelerine göre değişen Smart City Evleri konum olarak, Sabiha Gökçen Havalimanı'na, hastane, okul, avm ve Ataşehir, Ümraniye, Kadıköy gibi merkezi yerlere yakın mesafede konumlandırılıyor.


Smart City Evleri ortak alanları arasında, koku ve renk bahçeleri, çocuk oyun alanları, yönetim ofisleri, lobi, sosyal tesisler, akıllı ev sistemi, kapalı otoparklar, tenis kortu gibi alanlar bulunuyor.


Smart City için firma bünyesinde vade farksız ödeme seçenekleri yanı sıra, peşinat ertelemeli banka kredisinden de yararlanılabiliyor.


Smart City Konutları standart kat planlarında, 1+1 (57-73metrekare), 2+1 (105-107metrekare) ve 3+1 (157metrekare) daireler yer alıyor. Daireler, üst katlara çıktıkça Uluslararası Finans Merkezi ve Adalar manzarasını görüyor.




Adres: Finans Merkezi Bölgesi Site Mah. Yahya Kemal Cad. No:3 Ümraniye – İstanbul


Telefon: +90 216 533 91 00

http://www.siyapi.com.tr/

Gizem Yılmaz



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı