28 / 04 / 2024

Smart City Pendik!

Smart City Pendik!

Smart City Pendik, hakim olduğu konumu ile Uluslararası Finans Merkezi ve Adalar manzarasına sahip bir noktada yükseliyor. Proje Şua İnşaat ve Si Yapı ortaklığında hayat buluyor...


Yaklaşık 5 bin 300 merekarelik alan üzerine 2 blok olarak konumlandırılan Smart Yapı Pendik, Anadolu Yakası Pendik'te yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Projede firma bünyesinde vade farksız ödeme seçenekleri ve peşinat ertelemeli banka kredisi ile ödeme seçeneği bulunuyor.


Smart City Pendik, Ümraniye, Ataşehir, Kadıköy, Üsküdar’a, köprülere, TEM olmak üzere birçok ana artere ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na, okul, hastane, alışveriş merkezlerine yakın mesafede yükseliyor.


14 ve 15 katlı 2 blok olarak yükselen Smart City Pendik topam 186 daireden oluşuyor. Projedeki 1 oda 1 salon daireler 53-57 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 105-107 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 157 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.



Akıllı ev sistemi teknolojisine sahip Pendik Smart City Evleri, ankastre mutfak, kapalı otoparklar, yönetim ofisleri ve lobi, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, basketbol, tenis ve bilardo salonlarından oluşan sosyal tesislerle, fitness salonu, çocuk oyun alanı, sauna ve buhar odası gibi alanlara da sahip.


Telefon: +90 216 533 91 00

http://www.siyapi.com.tr/

Gizem Yılmaz



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı