17 / 05 / 2024

Sinpaş Aydos Country Evleri!

Sinpaş Aydos Country Evleri!

Sinpaş Aydos Country Evleri nerede? Projede teslimler ne zaman yapılacak? Daire fiyatları ne kadar? sorularının yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz...


Sinpaş Aydos Country Evleri 2017 yılı Ağustos ayında sahiplerine teslim edilecek. Projede dairelerin büyüklükleri 69 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.


Aydos Country daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede satışlar hızla devam ediyor.


Sinpaş  Aydos Country Evleri fiyat listesi konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Projede dairelerin büyüklükleri minimum 69 metrekare, maksimum 208 metrekareden oluşuyor. 


Projede 900 adet konut bulunuyor. Sinpaş Aydos Country Evleri Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükselen Aydos Country Evleri İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. 


Sinpaş Aydos Country Evleri ortak alanlarında; yürüyüş alanları, hamam, yüzme havuzu, oyun alanları, spor alanları, güvenlik gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. Proje 50 dönümlük arsa üzerine yayılıyor. 


Projede 10 bin TL peşinatta, 2 ara ödeme yapılıyor, kalan kısım ise 30 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Sinpaş Aydos Country Evleri fiyatları 256 bin TL'den başlıyor. 


Aydos Country adres: Veysel Karani mahallesi, Gülhane caddesi No: 7 Sancaktepe/İstanbul


Aydos Country iletişim

Telefon: 444 1 440

Web: http://aydoscountry.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com