28 / 03 / 2024

Aydos Country'de Haziran'da teslimler başlıyor!

 Aydos Country'de Haziran'da teslimler başlıyor!

Markalı konut projelerinin öncü ismi Sinpaş GYO’nun Sancaktepe’de hayata geçirdiği Aydos Country’de Haziran ayında yaşam başlayacak...


  Sinpaş GYO’nun Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirdiği Aydos Counrty’de ev teslimleri başlıyor. İstanbul’un yeni cazibe merkezi Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın yanı başında konumlananher biri geniş balkonlara sahip 900 konutun yer aldığı Aydos Country’de 70 metrekareden 208 metrekareye farklı yaşam seçenekleri bulunuyor. En çok tercih edilen daire seçeneği geniş balkonlu orman ve peyzaj manzaralı 3+1’ler.


Yüzde 5 peşin ödeyin, 1 yıl bedava oturun

Markalı konut projelerinin öncü ismi Sinpaş GYO’nun Sancaktepe’de hayata geçirdiği Aydos Country’de evlerini teslim alanlar, yalnızca yüzde 5 peşin ödeme yapıyor. 1 yıl ödeme yapmadan oturduktan sonra yüzde 25’ini ödüyor. Kalan tutarı ise vade farksız 50 ayda ödeyebiliyor. Aydos Country’nin uygun ödeme koşulları, ev sahibi olmak isteyen ailelerin ve yatırımcıların projeye olan ilgisini artırıyor.


Hem trendy hem de eskimeyen bir dekorasyon

Doğadaki renk ve dokulara uygun malzemelerle hazırlanan rahat, doğal ve sıcak bir atmosferin kurgulandığı evler, modern country dekorasyon konsepti ile tasarlandı.

Hem trendleri takip eden hem de kısa sürede eskimeyecek bir dekorasyon sunan 3+1 dairelerde, sıcak bir dekorasyon anlayışıyla yumuşak, zaman içinde eskimiş izlenimi yaratan renk tonlarından toprak tonlarına, geniş bir renk yelpazesine yer verildi.


Doğanın kucağında sağlıklı ve zinde bir hayat Aydos Country’de

Projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesindeki Aydos Ormanı’nda yer alan doğal spor imkanlarının yanı sıra Aydos Country’nin içinde de zinde ve sağlıklı bir yaşam için her şey düşünüldü. Yüzme havuzu, fitness & wellness club, tenis kortu ve yürüyüş yolları sağlıklı ve zinde bir yaşam için geliştirildi.


Ailelerin Aydos Ormanı’nda piknik yapıp, kanoyla gezerek ya da gölde balık tutarak doğal yaşamın keyfini sürebileceği ormana komşu Aydos Country’de, farklı yaşlara uygun temalı oyun alanlarının yanı sıra ağaç evler, uçurtma alanı ve su eğlence parkı da minik sakinlerini bekliyor. O hep özlediğiniz mahalle yaşamı ve çocukluğunuzdaki sokak oyunlarıyla çocuğunuzu güvenle büyüteceksiniz.




http://www.aydoscountry.com/



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler