29 / 04 / 2024

Seyran Şehir projesinde ön talep toplanıyor! Lansmana özel fiyatlar!

Seyran Şehir projesinde ön talep toplanıyor! Lansmana özel fiyatlar!

Seyran Şehir projesinde ön talep toplanıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede lansmana özel fiyatlar sunuluyor. Projede teslimler 2015 yılının Aralık ayında gerçekleşecek...


Seyran Şehir projesinde ön talep toplanıyor. Lansmana özel fiyatların sunulduğu projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Emlak Konut GYO ile Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi tarafından 23 bin 170 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje Başakşehir'de inşa ediliyor. 


2015 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Seyran Şehir Evleri'nde  220 adet daire bulunuyor. 7 blok olarak yükselen projede daire tipleri 2+1'den 5+1'e kadar tasarlandı ve dairelerin metrekare fiyatı 2 bin 500 TL ile 2 bin 700 TL arasında değişiyor. 



Seyran Şehir projesinde ön talep toplanıyor...

Seyran Şehir projesinin lansmanından önce özel fiyat avantajlarından yararlanabileceğiniz ön tanıtım ve satış günlerinde yer almak için, talep formunu doldurup göndermeniz yeterli. Seyran Şehir Kayaşehir ön talep formu için projenin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.



Seyran Şehir Kayaşehir projesinde bay- bayan kapalı yüzme havuzları, fitness, hamam, sauna gibi sosyal alanların yanı sıra, futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, gezinti alanları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun parkları, spor ve eğlence alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Seyran Şehir nerede?

Seyran Şehir projesi Sağlık Kenti’ne 2 kilometre, Olimpiyat Köyü ve Metro İstasyonu’na 5 kilometre, Uluslararası Alışveriş, Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ise 28 kilometre mesafede inşa ediliyor.


Seyran Şehir iletişim

Tel : 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı