28 / 04 / 2024

Seyran Şehir projesi Türk aile yapısına uygun olarak tasarlanıyor!

Seyran Şehir projesi Türk aile yapısına uygun olarak tasarlanıyor!

Türk aile yapısına uygun olarak tasarlanan Seyran Şehir Kayaşehir projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Proje Şubat ayında satışa çıkacak...


4 katlı 7 blok olarak inşa edilen Seyran Şehir projesi Emlak Konut GYO'nun mülkiyetinde bulunan arazi üzerinde yükseliyor. 23 bin 170 metrekarelik alanda konumlandırılan proje Makro İnşaat Akyapı ve Emlak Konut GYO ortaklığında inşa ediliyor.


Yüzde 80'inin yeşil alana ayrıldığı Seyran Şehir projesi, Kayaşehir'de inşa ediliyor. 2+1'den 5+1'e kadar tüm daire tiplerinin bulunduğu projede 284 adet daire ve 66 adet ticari birim yer alıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı proje Şubat ayında ön satışa çıkacak.


Seyran Şehir'de yer alan sosyal alanlar arasında bay- bayan kapalı yüzme havuzları, fitness, hamam, sauna gibi sosyal alanların yanı sıra, futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, gezinti alanları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun parkları, spor ve eğlence alanları bulunuyor.


Seyran Şehir projesi Sağlık Kenti’ne 2 kilometre, Olimpiyat Köyü ve Metro İstasyonu’na 5 kilometre, Uluslararası Alışveriş, Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ise 28 kilometre mesafede inşa ediliyor.


Seyran Şehir satış ofisi

Telefon: +90 850 228 70 71

Web: www.makroinsaat.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı