28 / 04 / 2024

Seyran Şehir projesi Şubat'ta ön satışa çıkıyor!

Seyran Şehir projesi Şubat'ta ön satışa çıkıyor!

Şubat ayında satışa çıkacak olan Seyran Şehir projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede 2+1'den 5+1'e kadar toplam 284 adet daire yer alıyor...


Emlak Konut GYO, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında hayata geçirilen Seyran Şehir projesi, İstanbul Kayaşehir'de inşa ediliyor. 4 katlı 7 blok olarak yükselen projede toplam 284 adet daire bulunuyor.


2+1'den 5+1'e kadar tüm daire tiplerinin yer aldığı Seyran Şehir projesi Şubat ayında ön satışa çıkıyor. Proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın mülkiyetinde olan 23 bin 170 metrekarelik arazi üzerine konumlandırılıyor. 


Konutların yanısıra ayrıca 66 adet ticari birim yer alıyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Proje Türk aile yapısına uygun olarak tasarlanıyor.Projenin satış ofisi telefon numarası 850 228 70 71.


Yüzde 80'inin yeşil alana ayrıldığı Seyran Şehir projesinde bay- bayan kapalı yüzme havuzları, fitness, hamam, sauna gibi sosyal alanların yanı sıra, futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, gezinti alanları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun parkları, spor ve eğlence alanları bulunuyor. 


Seyran Şehir nerede konumlandırılıyor?

Proje konum olarak Sağlık Kenti’ne 2 kilometre, Olimpiyat Köyü ve Metro İstasyonu’na 5 kilometre, Uluslararası Alışveriş, Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ise 28 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.


Seyran Şehir iletişim bilgileri

Telefon: +90 850 228 70 71

Web: www.makroinsaat.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı