11 / 05 / 2024

Seyran Şehir örnek daire!

Seyran Şehir örnek daire!

Seyran Şehir örnek daire görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Tamamı peşin ya da banka kredisi ile ödemelerde yüzde 5 indirimin yapıldığı projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.


Seyran Şehir örnek daire görselleri haberimizin devamında yer alıyor. Makro İnşaat ile Akyapı Ortak Girişimi imzası ile hayata geçirilen proje Başakşehir/Kayaşehir'de konumlandırılıyor. Proje 23 bin 170 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


7 blok olarak yükselen Seyran Şehir projesi 220 daireden oluşuyor. Projede daire tipleri 2+1, 2,5+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede teslimler Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.


Yüzde 80'inin yeşil alandan oluştuğu Seyran Şehir Kayaşehir projesinde çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, kapalı otopark yer alıyor.


Seyran Şehir projesinde dairelerin metrekaresi 2 bin 600 liradan başlıyor. Projede tamamı peşin ya da banka kredisi ile ödemelerde yüzde 5 indirim yapılıyor. Projede daire bedelinin 15 bin TL'si ön peşinat yatırdıktan sonra daire toplam bedelinin  yüzde 40'ı 4 eşit taksitte ödeniyor. Geriye kalan tutar ise peşin veya banka kredisi ile ödenebiliyor.


Seyran Şehir Kayaşehir Kuzey Marmara Otoyolu ve Tem Otoyolu’na 4 dakika Olimpiyat Stadı’na 3 dakika, Başakşehir Şehir Hastanesi’ne 2 dakika ve Atatürk Havalimanı’ na ise 15 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Seyran Şehir örnek daire görselleri


Seyran Şehir örnek daire!


Seyran Şehir örnek daire!


Seyran Şehir örnek daire!


Seyran Şehir örnek daire!



Şeyran Şehir iletişim bilgileri

Tel : 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı