29 / 04 / 2024

Seyran Şehir ödemeleri!

Seyran Şehir ödemeleri!

Seyran Şehir ödemeleri hakkında bilgi almak için haberimizi okuyabilirsiniz. 4 katlı 7 blok olarak yükselen projede 248 adet daire ve 66 adet dükkan yer alıyor...


Seyran Şehir ödemleri kapsamında projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Emlak Konut GYO, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında hayata geçirilen projede daire teslimleri 2015 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.


Seyran Şehir projesi Kayaşehir'de inşa ediliyor. 4 katlı 7 blok halinde yükselen projede 2+1'den 5+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Projenin lansmanı Şubat ayında yapılacak


248 adet daire ve 66 adet dükkandan oluşan Seyran Şehir projesinin toplam arsa alanı 23 bin 170 metrekare. Seyran Şehir ödemeleri hakkında henüz bir açıklama yapılmıyor. bu konu hakkında bilgi almak için satış ofisini arayabilirsiniz.


Seyran Şehir'de yer alan sosyal donatı alanları arasında bay- bayan kapalı yüzme havuzları, fitness, hamam, sauna gibi sosyal alanların yanı sıra, futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, gezinti alanları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun parkları, spor ve eğlence alanları yer alıyor.


Seyran Şehir nerede?

Seyran Şehir konum olarak Sağlık Kenti’ne 2 kilometre, Olimpiyat Köyü ve Metro İstasyonu’na 5 kilometre, Uluslararası Alışveriş, Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ise 28 kilometre mesafede yükseliyor.


Seyran Şehir iletişim bilgileri

Telefon: +90 850 228 70 71

Web: www.makroinsaat.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı