28 / 04 / 2024

Seyran Şehir ödeme planı!

Seyran Şehir ödeme planı!

Seyran Şehir ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 2015 yılının Aralık ayında gerçekleşecek...


Seyran Şehir ödeme planı kapsamında projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Kayaşehir'de hayata geçirilen proje Emlak Konut GYO'nun mülkünde olan arazi üzerinde emlak Konut GYO, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında inşa ediliyor.


Şubat ayında ön satışa çıkacak olan Seyran Şehir projesinde 2+1'den 5+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. 4 katlı 7 blok halinde inşa edilen projede teslimler 2015 yılının Aralık ayında gerçekleşecek


Türk aile yapısına uygun olan tasarlanan Seyran Şehir ödeme planı hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız projenin satış ofisini arayabilirsiniz. Projenin satış ofisi telefon numarası 0850 228 71 71.


Seyran Şehir Evleri'nde yer alan ortak kullanım alanları arasında bay- bayan kapalı yüzme havuzları, fitness, hamam, sauna gibi sosyal alanların yanı sıra, futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, gezinti alanları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun parkları, spor ve eğlence alanları bulunuyor.


Seyran Şehir Evleri Sağlık Kenti’ne 2 kilometre, Olimpiyat Köyü ve Metro İstasyonu’na 5 kilometre, Uluslararası Alışveriş, Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ise 28 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Seyran Şehir iletişim bilgileri

Telefon: +90 850 228 70 71

Web: www.makroinsaat.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı