27 / 04 / 2024

Seyran Şehir nerede?

Seyran Şehir nerede?

Seyran Şehir nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. 284 adet daireden oluşan projede ayrıca 66 adet ticari birim bulunuyor...


Emlak Konut GYO'nun mülkiyetinde olan toplam 23 bin 170 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Seyran Şehir projesi Türk aile yapısına uygun olarak tasarlanıyor. Makro İnşaat Akyapı ve Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen proje 4 katlı 7 blok olarak yükseliyor.


Toplam 284 adet daireden oluşan Seyran Şehir projesinde 2+1'den 5+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Ayrıca 66 adet ticari birimin de bulunduğu proje Şubat ayında ön satışa çıkacak. 


Bay- bayan kapalı yüzme havuzları, fitness, hamam, sauna gibi sosyal alanların yanı sıra, futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, gezinti alanları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun parkları, spor ve eğlence alanlarının yer aldığı Seyran Şehir Evleri'nin yüzde 80'i yeşil alana ayrıldı. 


Seyran Şehir nerede?

Seyran Şehir, Sağlık Kenti’ne 2 kilometre, Olimpiyat Köyü ve Metro İstasyonu’na 5 kilometre, Uluslararası Alışveriş, Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ise 28 kilometre mesafede yükseliyor.


Seyran Şehir projesinde daire fiyatları henüz belirlenmedi. Yüzde 1 KDv oranının uygulanacağı projenin satış ofisi telefon numarası 0850 226 70 71. Proje hakkında merak ettiğiniz tüm soruların yanıtına satış ofisinden ulaşabilirsiniz.


Seyran Şehir satış ofisi

Telefon: +90 850 228 70 71

Web: www.makroinsaat.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı