27 / 04 / 2024

Seyran Şehir ne zaman teslim?

Seyran Şehir ne zaman teslim?

Seyran Şehir ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2015 yılı olarak yanıt buluyor. Proje içerisinde 66 adet ticari birim ve 284 adet daire yer alıyor.


Seyran Şehir ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce proje detaylarından bahsedelim... Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı proje Emlak Konut GYO, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında, Emlak Konut GYO'nun mülkünde olan arazi üzerinde inşa ediliyor.


4 katlı 7 blok halinde yükselen Seyran Şehir projesinde 66 adet ticari birim ve 284 adet daire yer alıyor. Projede mevcut olan dairelerin tipleri 2+1'den 5+1'e kadar tasarlandı.


Önümüzdeki Şubat ayında ön satışa çıkacak olan Seyran Şehir projesi 23 bin 170 metrekare arazi üzerinde konumlandırılıyor. Projenin yüzde 80'i yeşil alana ayrılmış durumda. Seyran Şehir ne zaman teslim sorusunu yanıtı 2015 yılının Aralık ayı olarak yanıt buluyor.


Seyran Şehir sosyal donatı alanları arasında bay- bayan kapalı yüzme havuzları, fitness, hamam, sauna gibi sosyal alanların yanı sıra, futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, gezinti alanları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun parkları, spor ve eğlence alanları bulunuyor.


Seyran Şehir projesi konum olarak Sağlık Kenti’ne 2 kilometre, Olimpiyat Köyü ve Metro İstasyonu’na 5 kilometre, Uluslararası Alışveriş, Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ise 28 kilometre mesafede yükseliyor.


Seyran Şehir iletişim bilgileri

Telefon: +90 850 228 70 71

Web: www.makroinsaat.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı