15 / 05 / 2024

Seyran Şehir Kayaşehir'de satışlar devam ediyor!

Seyran Şehir Kayaşehir'de satışlar devam ediyor!

Seyran Şehir Kayaşehir'de satışlar devam ediyor. Konut büyüklüklerinin 121 metrekare ile 326 metrekare arasında değiştiği projede metrekare birim fiyatı 2 bin 600 liradan başlıyor.


Makro ile Akyapı Ortak Girişimi imzası ile hayata geçirilen Seyran Şehir projesi, Başakşehir Kayaşehir'de konumlandırılıyor. 7 blok halinde yükselen Seyran Şehir Kayaşehir'de satışlar devam ediyor.


Seyran Şehir projesinde yer alan konutların alanları 121 metrekare ile 326 metrekare arasında değişiyor. Yüzde 80'inin yeşil alan olarak tasarlandığı proje 25 bin metrekare arazi alanı üzerinde konumlandırılıyor. 


Seyran Şehir Kayaşehir'de daire sahipleri için çeşitli sosyal alanlar tasarlandı. Projede çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, kapalı otopark bulunuyor. 


Seyran Şehir Kayaşehir'de satışlar devam ediyor..

Seyran Şehir Kayaşehir projesinde satış süreci devam ediyor. Projede satışa sunulan konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 600 lira ile 2 bin 800 lira arasında değişiklik gösteriyor.



2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tiplerine yer verilen Seyran Şehir projesinde toplam 220 adet konut bulunuyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.



Seyran Şehir Kayaşehir ödeme tablosu

Seyran Şehir projesinde daire satın almak isteyenler içinde bir çok ödeme planı oluşturuldu. İşte o detaylı ödeme planları;

- Toplam konut bedelinin tamamı peşin veya banka kredisi ile ödendiğinde yüzde 5 indirim yapılıyor.

-Toplam konut bedeli için 15 bin TL ön peşinat ödedikten sonra konut toplam bedelinin  yüzde 40'ı 4 eşit taksitte ödeniyor. Geriye kalan tutar ise peşin veya banka kredisi ile ödenebiliyor.



Seyran Şehir Evleri Kuzey Marmara Otoyolu ve Tem Otoyolu’na 4 dakika Olimpiyat Stadı’na 3 dakika, Başakşehir Şehir Hastanesi’ne 2 dakika ve Atatürk Havalimanı’ na ise 15 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


Seyran Şehir Kayaşehir


Seyran Şehir iletişim bilgileri

Tel : 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı