15 / 05 / 2024

Seyran Şehir Kayaşehir!

Seyran Şehir Kayaşehir!

Seyran Şehir Kayaşehir projesinde ön talep toplanıyor. 2015 yılının Aralık ayında teslimlerinin gerçekleşeceği projede dairelerin metrekare fiyatı 2 bin 500 TL'den başlıyor...


Seyran Şehir Kayaşehir, 23 bin 170 metrekare arsa alanı üzerinde Makro İnşaat ile Akyapı Ortak Girişmi imzası ile hayata geçiriliyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı proje 7 blok olarak hayata geçiriliyor. Projede toplam 220 adet daire yer alıyor.


Ön talebin toplandığı Seyran Şehir Kayaşehir Evleri'nde lansmana özel fiyatlar sunuluyor. Proje Türk aile yapısına uygun olarak tasarlanıyor.  Seyran Şehir Kayaşehir ön talep formu için projenin web sitesine giriş yapabilirsiniz. 


Seyran Şehir Kayaşehir projesinde mevcut olan dairelerin teslimleri 2015 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. 2+1'den 5+1'e kadar tüm daire tiplerinin yer alığı projede satışa sunulan dairelerin metrekare fiyatı 2 bin 500 TL ile 2 bin 700 TL arasında değişiyor.


Seyran Şehir Kayaşehir projesinde futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, gezinti alanları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun parkları, bay- bayan kapalı yüzme havuzları, fitness, hamam, saunaspor ve eğlence alanları yer alıyor.


Seyran Şehir Kayaşehir konum olarak Sağlık Kenti’ne 2 kilometre, Olimpiyat Köyü ve Metro İstasyonu’na 5 kilometre, Uluslararası Alışveriş, Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ise 28 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.


Seyran Şehir Kayaşehir iletişim

Tel : 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı