05 / 05 / 2024

Seyran Şehir Kayaşehir ödeme tablosu!

Seyran Şehir Kayaşehir ödeme tablosu!

Seyran Şehir Kayaşehir ödeme tablosu kapsamında yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Ödemeler hakkında daha detaylı bilgi almak için haberimizi okumanız yeterli...


Seyran Şehir Kayaşehir ödeme tablosu bilgileri haberimizin devamında yer alıyor ancan önce projeden bahsedelim... Makro ile Akyapı Otak Girişimi imzası ile yükselen proje 22 Mart tarihinde ön satışa çıkacak. 


Ön talebin toplandığı Seyran Şehir Kayaşehir projesi 170 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. 7 blok olarak yükselen proje "Bir ev, bir aile" sloganıyla tanıtıldı. 


Seyran Şehir Kayaşehir Evleri'nde 2+1, 2,5+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 5+1 konut seçenekleri bulunuyor. 220 tane daireden oluşan projede 3+1 ve üzeri dairelere 2 adet otopark veriliyor.


2015 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Seyran Şehir projesinde satışa sunulan dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 600 TL ile 2 bin 800 TL arasında değişiklik gösteriyor.


Seyran Şehir Kayaşehir ödeme tablosu kapsamında projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Ödemeler hakkında daha detaylı bilgi almak için projenini satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz.

 

Seyran Şehir Evleri'nde mevcut olarak ortak kullanım alanları arasında futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, gezinti alanları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun parkları, bay- bayan kapalı yüzme havuzları, fitness, hamam, saunaspor yer alıyor.


Şeyran Şehir iletişim

Tel : 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com