26 / 04 / 2024

Semerkand Line Bakırköy teslimleri!

Semerkand Line Bakırköy teslimleri!

Semerkand Line Bakırköy teslimleri ne zaman sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor. Projenin sosyal alanları içerisinde; çocuk oyun alanları, sauna, fitness center, yüzme havuzu ve kapalı otopark yer alıyor.


Semerkand Line Bakırköy teslimleri hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. Satış süreci devam eden Semerkand Line Bakırköy projesi İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de hayata geçiriliyor. 


Semerkand Yapı imzasıyla yükselen projede ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödemede kalan tutar için 120 ay vade yapılıyor. yüzde 50'lik kısım peşin ödendiğinde ise kalan bedel için firma bünyesinde vade yapılıyor.


Dairelerin satış sürecinin devam ettiği Semerkand Line Bakırköy projesinde metrekare birim fiyatlar 6 bin 700 TL ile 8 bin 700 TL aralığında değişen fiyatlardan alıcılara sunuluyor. 


214 konuttan meydana gelen projede ortak alanlar sauna, fitness center, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve yüzme havuzundan oluşuyor. Semerkand Line Bakırköy projesinde daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi.


Semerkand Line Bakırköy teslimleri!

Eylül 2016'da dairelerin teslim edilmesi planlanan proje hakkında detaylı bilgi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz.


Semerkand Line Bakırköy iletişim

Telefon: 0212 561 11 21

Web: http://semerkandlinebakirkoy.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com